Όταν ένας χώρος σας επιτρέπει να αγναντεύετε τον Σαρωνικό, να ακούτε τους ήχους της θάλασσας, να δοκιμάζετε καινούργιες και μοναδικές γεύσεις...τότε είναι σίγουρο ότι θα νοιώσετε φιλοξενούμενος σε ένα μέρος από όπου δεν θα θέλετε να φύγετε ποτέ...

Στο "Restaurant Remetzo" θα απολαύσετε ένα γευστικό ταξίδι σ'ένα ευχάριστο χώρο, με κεφάτη ατμόσφαιρα και θέα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας.

Εδώ όλα τα πιάτα είναι μαγειρεμένα με μεράκι, γνώση και ποιοτικά υλικά. Τόσο τα φρέσκα ψάρια και θαλασσινά που μοσχοβολούν ιώδιο, όσο και τα φρεσκότατα κρέατα και λαχανικά, επιλέγονται με πολύ μεγάλη προσοχή.

Η διάθεση των ιδιοκτητών, Νότη και Αντωνία, για την νοσταλγική σπιτική παράδοση, δίνουν στις γεύσεις τους την αυθεντικότητα της καλής Ελληνικής κουζίνας, για την οποία έχουμε βραβευτεί με το Ειδικό Σήμα Ποιότητας Ελληνικής Κουζίνας από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού.

Ο μαγικός συνδυασμός των νόστιμων πιάτων που προτείνονται με φιλικό χαμόγελο, το όμορφο περιβάλλον και ακόμα οι φιλικότερες τιμές, είναι ένας σοβαρός λόγος για να γίνει το στέκι σας στην Πέρδικα.

 

Highslide JS    Highslide JS    Highslide JS

Highslide JS    Highslide JS    Highslide JS

Highslide JS    Highslide JS    Highslide JSHighslide JS